Over ons

Gevestigd in het hart van Utrecht, met een hart voor goede verhalen.

Welkom bij GoedKarakter.nl, een uniek online magazine dat een lichtpuntje wil zijn in de dagelijkse nieuwsstroom. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, de bruisende stad in het hart van Nederland, bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en innovatieve geest. Vanuit deze inspirerende omgeving streven wij ernaar om verhalen te delen die de wereld in een positiever licht zetten.

Onze Missie: Bij GoedKarakter.nl geloven we dat positieve nieuwsverhalen de kracht hebben om perspectieven te veranderen, hoop te bieden en inspiratie te brengen. Ons doel is om een platform te bieden waar goede verhalen, inspirerende mensen en positieve initiatieven uit alle hoeken van de wereld centraal staan.

Ons Team: Ons team bestaat uit gedreven journalisten, creatieve schrijvers en toegewijde professionals die allemaal één ding gemeen hebben: een passie voor positief nieuws. Van lokale helden tot wereldwijde veranderingen, wij zoeken naar verhalen die aanzetten tot nadenken, glimlachen en misschien zelfs wel tot daden van goedheid.

Onze Waarden:

  • Positiviteit: Wij focussen ons op het goede in de wereld.
  • Inspiratie: Onze verhalen zijn bedoeld om te inspireren en te motiveren.
  • Verbinding: We geloven in de kracht van verhalen om mensen met elkaar te verbinden.
  • Authenticiteit: Elk verhaal dat we delen is echt en oprecht.

Onze Belofte: Bij GoedKarakter.nl beloven we onze lezers een veilige haven van positiviteit en inspiratie. We streven ernaar om een verschil te maken, één verhaal per keer.